3
0
Vota!

Moció de declaració en suport a la Plataforma en defensa de l'Ebre (PDE) i a la lluita contra el Plan Hidrológico de la cuenca del Ebro.

El document PDF proporcionat per l'ajuntament no permet la copia del text.

Descarrega el document original

1. Donar públicament suport a la Plataforma en Defensa de l'Ebre i oferir suport als actes que s'organitzin al municipi per difondre la seva tasca.

2. Manifestar al Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient el rebuig de l'Ajuntament de Cardedeu al Pla hidrològic de la Demarcació Hidrogràfica de l'Ebre aprovat pel govern espanyol.

3. Ratificar la necessitats de cabals ecològics suficients per les zones humides dels nostres rius, Nogueres, Segre, Siurana i Ebre que eviti el seu deteriorament i els permeti recuperar l'equilibri natural i el bon estat ecològic.

4. Ratificar que com marca la Directiva Marc de l'Aigua, l'aigua és un patrimoni que no pot estar en mans d'interessos privats i ser una eina d'especulació i mercadeig entre falsos usuaris.

5. Fer arribar aquests acords al govern de la Generalitat de Catalunya, a la Plataforma en Defensa de l'Ebre (C/Enric d'Ossó, 23 (Tortosa, 43500) i al Ministerio de Agricultura Alimentación y Medio Ambiente.

0 Opinions
Resultat ple municipal
15

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!