0
0
Vota!

Moció a favor de garantir un servei de menjador escolar de qualitat a les escoles públiques de Cardedeu. (R.E. nº 8320)..

El document proporcionat per l'ajuntament no permet la copia del text.

Descarrega el document original

Primer.- Instar el Govern de la Generalitat, mitjançant el Departament d'Ensenyament, a vetllar pel compliment del contingut de la moció aprovada pel Parlament de Catalunya, i a traslladar els seus preceptes al Decret que es pretén aprovar abans de l'acabament de 2015.

Segon.- Instar al Govern de la Generalitat, mitjançant el Departament d'Ensenyament i el Departament d'Empresa i Ocupació, de vetllar per la sostenibilitat de les petites empreses i que les mesures normatives preses no afectin al seu desenvolupament i sostenibilitat, preveient, en tot cas, els períodes progressius d'adaptació al nou marc legal.

Tercer.- Instar al Govern de la Generalitat, mitjançant el Departament d'Ensenyament, que les mesures preses de forma transitòria fins a l'aprovació del nou Decret regulador del servei de menjador, sigui respectuós amb els prestadors del servei i s'aliïn amb les propostes establertes a l'esmentada Moció del Parlament de Catalunya d'abril de 2015.

Quart.- Notificar aquests acords a la Consellera del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

0 Opinions
Resultat ple municipal
16
1

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!