4
3
Vota!

Moció presentada pels grups municipals de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) i ERC-ACORD Independentista, en nom de l'ANC (Assemblea Nacional Catalana)-Cardedeu, per l'autorització de la col·locació d'una estelada.

Els moments històrics que estem vivint són crucials per al futur del país i calen gestos inequívocs en suport del procés que ens permeti desenvolupar sense traves la nostra capacitat per construir una societat mes democràtica, equitativa i pròspera, deixant enrere tres segles de supressió per la força de les Constitucions Catalanes, d'asfíxia econòmica i de genocidi cultural.

L'assemblea territorial de Cardedeu de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) esta fent una campanya per finançar, mitjançant la participació popular, una estelada amb asta que representi de manera solemne i col·lectiva els anhels que ja s'expressen individualment en multitud de balcons i finestres dels nostres carrers, i que no són altres que els que van definir fa més de cent anys els seus creadors: l'estel de la llibertat, el blau de la humanitat i els quatre pals vermells d'una de les banderes i nacions mes antigues del món, que no ha deixat mai de lluitar per recuperar la plena sobirania.

L'Ajuntament de Cardedeu es va adherir a l’Associació de Municipis per la Independència per acord del Ple del 29.09.2011, i un any després, el 27.09.2012 es pronunciava a favor de la constitució d'un Estat català lliure, independent, democràtic i social.

Aquests acords reflecteixen la voluntat majoritària del nostre poble, demostrada reiteradament en els processos electorals dels darrers anys, on el vot al conjunt de formacions favorables a l'autodeterminació no ha parat d'eixamplar aquesta majoria.

 

Per tot això, demanem al Ple de l’Ajuntament de Cardedeu:
L'autorització per la col·locació de l'estelada sufragada amb les aportacions de centenars de veïnes i veïns de Cardedeu, en el parterre de davant de la Casa de la Vila

0 Opinions
Resultat ple municipal
4
9
4

Opinions

Encara no hi ha cap opinió, digues la teva!

Dona la teva opinió

Registra't per poder opinar!